[Answer Added]Amazon Quiz 3 January 2020 Win Free Casio Keyboard

Amazon Quiz Answers for 3 January 2020 and Chance to Win Free Casio 61 Key Keyboard for 5 winners. Amazon. If you win This Quiz Game you will get Free KeyBoard Voucher More Quiz Added on This Blog So Keep Visiting to Earn Free Amazon Pay Balance. Answer the question and stand a chance to win Free Products & Amazon Pay Balance. More Amazon Quiz 2020

How to Play Amazon Quiz 3 January 2020 Win Casio Keyboard:

  1. Click Here & Download Amazon App (This Contest Only for App Users)
  2. Login into the App
  3. You will See Amazon Quiz Contest Banner on Amazon App
  4. Tap on You will Ask Question Answer
  5. Answer Added Below
  6. If you are Lucky Users You will Get Free Amazon Casio Keyboard

Details of contest

  • Type QUIZ in Amazon search bar > open Quiz Time > Play Daily Quiz
  • The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.
  • Answer all the questions to enter the lucky draw.
  • You will be notified via e-mail/SMS in case you win the draw.

Amazon 3 January 2020 Quiz Prizes:

Q1. Eight year old Ryan Kaji earned around $26 million in 2019. What is the source of his income?

Answer: Reviewing toys on YouTube

Q2.  The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Answer: Jhumpa Lahiri

Q3.  UK’s richest woman Denise Coates is the co-CEO of which organisation? (Hint: It’s a safe bet that her wealth will keep rising every year!) of which organisation? (Hint: It’s a safe bet that her wealth will keep rising every year!)

Answer: Bet365

Q4.  Sunny, who has starred in movies such as Gold and the upcoming Bhangra Paa Le is the brother of which Bollywood star?

Answer: Vicky Kaushal

Q5.  December 23rd is observed as Kisan Diwas every year on the occasion of which former Indian Prime Minister’s birthday?

Answer: Chaudhary Charan Singh

[Answer Added]Amazon Quiz 2 January 2020 Win Amazon Pay ₹10000

Amazon Quiz Answers for 2 January 2020 and Chance to Win Free Rs.10,000 Amazon Pay balance for 5 winners. Amazon. If you win This Quiz Game you will get Free Amazon Pay Gift Voucher More Quiz Added on This Blog So Keep Visiting to Earn Free Amazon Pay Balance. Answer the question and stand a chance to win Free Smartphone & Amazon Pay Balance. More Amazon Quiz 2020

How to Play Amazon Quiz 2 January 2020 Win Amazon Pay:

  1. Click Here & Download Amazon App (This Contest Only for App Users)
  2. Login into the App
  3. You will See Amazon Quiz Contest Banner on Amazon App
  4. Tap on You will Ask Question Answer
  5. Answer Added Below
  6. If you are Lucky Users You will Get Free Amazon Pay Rs 10000

Amazon 2 January 2020 Quiz Prizes:

There is a total of 5 prizes that will be given under this contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th January 2020.

After we confirm the winners, we will contact the winners individually through email or SMS. we will also post the winner’s name on this page by 2nd January 2020.

Details of contest

  • Type QUIZ in Amazon search bar > open Quiz Time > Play Daily Quiz
  • The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.
  • Answer all the questions to enter the lucky draw.
  • You will be notified via e-mail/SMS in case you win the draw.

Amazon Quiz Answer 2 January 2020 Win Amazon Pay Rs 10000:

1)Divya, Akanksha, Pratima and Prashanti Singh are sisters who have represented India in which sport?

Answer: Basketball


2) How do we better know rapper Dilin Nair?

Answer: raftar


3) Who recorded his 8th ODI score of 150 or more in a match played at Vishakapatnam?

Answer: Rohit Sharma


4) Which choreographer is the director of the upcoming movie Street Dancer 3D?

Answer: Remo D’Souza


5) US based Lars Buro has designed ‘Cybunkers’- a garage to accomodate ‘Cybertrucks’ and their owners. Whose products are ‘Cybertrucks’?

Answer: tesla

[Answer Added]Amazon Quiz 1 January 2020 Win Samsung Galaxy M20

Amazon Quiz Answers for 1 January 2020 | Win Samsung Galaxy M20. Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Play this Quiz you can win Free Smartphone Samsung Galaxy M20. If you win This Quiz Game you will get Free Smartphone More Quiz Added on This Blog So Keep Visiting to Earn FreeAmazon Pay Balance. Answer the question and stand a chance to win Free Smartphone & Amazon Pay Balance. More Amazon Quiz 2020

How to Play Amazon Quiz 1 January 2020 Win Samsung Galaxy M20:

  1. Click Here & Download Amazon App (This Contest Only for App Users)
  2. Login into the App
  3. You will See Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Contest Banner on Amazon App
  4. Tap on You will Ask Question Answer
  5. Answer Added Below
  6. If you are Lucky Users You will Get Free Samsung Galaxy M20

Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Prizes:

There is a total of 5 prizes that will be given under this contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th January 2020.

After we confirm the winners, we will contact the winners individually through email or SMS. we will also post the winner’s name on this page by 1st January 2020.

Amazon Quiz Answer 1 January 2020 Win Samsung Galaxy M20:

The two players to fetch the highest price at the auction for the 2020 IPL, have both represented which country?

Answer: Australia


2) Which of these states has a number in its name?

Answer: Chattisgarh


3) What does the first “C” stand for in IRCTC, an Indian Railways subsidiary?

Answer: Catering


4) Which Indian state observes Sangai Festival every year?

Answer: Manipur


5) Who has been awarded the 2019 International Children’s Peace Prize for her global campaign called ‘School Strike’?

Answer: Greta Thunberg

{All Answer}Amazon Small Business Day Quiz Chance to Win Free Gift

Amazon Small Business Day Quiz Play this Quiz you can win Free Amazon Pay Balance. If you win This Quiz Game you will get Free Rs 20,000 in your Amazon Pay Balance. Answer the question and stand a chance to win Free Amazon Pay Balance. More Amazon Quiz 2019

How to Play Amazon Quiz Small Business Day 14th December 2019:

  1. Click Here & Download Amazon App (This Contest Only for App Users)
  2. Login in to the App
  3. You will See Amazon Bosch Washing Machine Quiz Contest Banner on Amazon App
  4. Tap on You will Ask Question Answer
  5. Answer Added Below
  6. If you are Lucky Users You will Get Free Bosch Washing Machine

Amazon Small Business Day Quiz Prizes:

There is a total of 5 prizes that will be given under this contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th January 2020.

After we confirm the winners, we will contact the winners individually through email or SMS. we will also post the winner’s name on this page by 30th December 2019.

Amazon Quiz Answer Small Business Day 14th December 2019:

The Amazon ‘Small Business Day’ Sale brings you exciting deals and offers on products from samll businesses and micro-entrepreneurs from across the country. When does this sale start on Amazon?

Answer: 12 AM 14th December 2019

Using which Bank’s Credit Card or Credit/Debit EMIs can you avail up to 10% Instant Discount on shopping during the Amazon Small Business Day Sale?

Answer: ICICI Bank

Amazon will contribute Re. 1 for every purchase made from the Small Business Day Sale towards MSME (Micro, Small and Medium Enterprises) skill Development:

Answer: True

The Small Business Day Sale features a selection of 5 Crore+ unique products from over 1 lakh small and medium businesses from across the country.

Answer: True

During the Small Business Day sale, you will find deals and offer on each of the below except ____. Fill in the blanks

Answer: Jet engines

 

{All Answers}Amazon Bosch Washing Machine Quiz Chance to Win Free

Amazon Bosch Washing Machine Quiz Answer Added inside the post. Use this Answer and Play This Amazon Quiz 2019. you can chance to win Free Bosch Washing Machine or Amazon Pay Balance. Amazon Quiz 2019 All Answer added on this blog NotifyBlog.

How to Play Amazon Quiz Bosch Washing Machine:

  1. Click Here & Download Amazon App (This Contest Only for App Users)
  2. Login in to the App
  3. You will See Amazon Bosch Washing Machine Quiz Contest Banner on Amazon App
  4. Tap on You will Ask Question Answer
  5. Answer Added Below
  6. If you are Lucky Users You will Get Free Bosch Washing Machine

Amazon Quiz Answer Bosch Washing Machine 14th December 2019:

Question 1: Which Sweden based global music streaming giant entered India in March 2019?

Answer –  Spotify

Question 2: ‘National Unity Award’, the highest civilian award given for contribution to unity and integrity of India is named after whom?

Answer – Sardar Patel

Question 3: Which country’s space agency is behind the Hayabusa asteroid sample-return missions? (Hint : Hayabusa is a robotic spacecraft)

Answer –  Japan

Question 4: Which Indian cricketer became the first woman to play 200 ODIs in 2019?

Answer –  Mithali Raj

Question 5: Which company joined Apple and Amazon in hitting the $1 trillion valuation in April 2019?

Answer-  Microsoft

20 Oct 2019 Amazon Great Indian Festival Quiz Answer Chance to win Rs 25000

Amazon Great Indian Festival Quiz Answer Chance to win Free Rs 25000. Amazon Started Diwali Sale 2019 this Diwali play this quiz with amazon app lucky users get free Rs 25000. Amazon Quiz Answer 20 October 2019 Great Indian Festival.

How to Play Amazon Quiz 2019:

  • Click Here & Download Amazon App
  • Sign in to the Amazon App. In case you are not signed in, you will be directed to a sign in page
  • There will be a total of 5 question
  • Answer all the questions correctly to enter the lucky draw

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers for 20 October 2019:

  1. Using which bank’s credit/debit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during the upcoming Great Indian Festival ‘Diwali Special’ sale on Amazon.in?
    Answer: Axis Bank and Citi Bank
  2. No Cost EMI can be availed on products above _____ Value?
    Answer: Rs 3000
  3. During the Great Indian Festival ‘Diwali Special’ Sale, Amazon Coupons will be applicable on how many products on the website?
    Answer: 7Lakh+
  4. Prime members get early access to the upcoming Great Indian Festival ‘Diwali Special’ sale. When does the sale start for them?
    Answer: 12 noon, 20th October
  5. When does the Great Indian Festival ‘Diwali Special’ sale start for all customers on amazon.in?
    Answer: 21st October 2019

Details of Contest Microsoft Surface Pro 6 Quiz Amazon Answer:

  • Type QUIZ in Amazon search bar > open Quiz Time > Play Daily Quiz
  • The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.
  • Answer all the questions to enter the lucky draw.
  • You will be notified via e-mail/SMS in case you win the draw.

Microsoft Surface Pro 6 Amazon Quiz Answers for 19 October 2019

Amazon Quiz Answer chance to win Free Microsoft Surface Pro 6. Amazon Quiz Answer all question if you are luck users you will get exciting prizes. today I am sharing Latest Quiz Answer in this post use this answer. Amazon Quiz Answer 19 October 2019 Chance to win Microsoft Surface Pro 6.

Amazon Quiz Answers for 19 October 2019 | win a Microsoft Surface Pro 6

  1. Famous Bollywood movie ‘Dilwale Dulhania Le Jayenge (DDLJ)’ released today in 1995. In the movie, Raj and Simran took a trip to which part of the world?
    Answer: Europe
  2. DDLJ holds the record of being the longest running film in the history of cinema. Which theater in Mumbai still runs the film? holds the record of being the longest running film in the history of cinema. Which theater in Mumbai still runs the film?
    Answer: Maratha mandir
  3. Which of the following countries does Afghanistan share its borders with?
    Answer: Pakistan, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Tajikistan, China
  4. Directorate General of Civil Aviation (DGCA) reported that ______ has emerged as the most punctual airline in last 12 months. (Fill In the blank)) reported that ______ has emerged as the most punctual airline in last 12 months. (Fill In the blank)
    Answer: GoAir
  5. When was the Defense Research and Development Organisation (DRDO) established?) established?
    Answer:1958

Details of Contest Microsoft Surface Pro 6 Quiz Amazon Answer:

  • Type QUIZ in Amazon search bar > open Quiz Time > Play Daily Quiz
  • The quiz is open from 8:00AM IST to 12:00Noon IST.
  • Answer all the questions to enter the lucky draw.
  • You will be notified via e-mail/SMS in case you win the draw.